Aflevering 3: Hoe is het om moeder te worden als je geadopteerd bent? Sangeeta vertelt hierover en over nog veel meer

In deze aflevering van warm nest de podcast luisteren we naar het verhaal van Sangeeta. Ze vertelt over een aantal bijzondere aspecten van haar leven: hoe is het om geadopteerd te zijn? Wat doet dat met je moederschap? En welke rol speelt het geloof in haar leven en dat van haar gezin? Ook horen we over het ongeluk van haar man en hoe hij zijn leven nu opnieuw inricht. Het is een heerlijk vrolijk, open én ietwat chaotisch gesprek door wakkere kinderen en een gezellig hondje. Allemaal aan haar keukentafel. Luister en laat je meenemen in het leven van Sangeeta.

Rianne Mollema, pedagogisch medewerker bij SKSG, geeft antwoord op een veelgestelde vraag: hoe zit het nou met een baby laten huilen? Is dat wel of niet een goed idee, want de meningen lopen al jarenlang uiteen.

>>>SHOWNOTES<<<
Check alle info op onze site www.warmnestdepodcast.nl
Volg ons op Instagram, Facebook en/of Twitter.

En vergeet je niet te abonneren. 🙂

SKSG geeft regelmatig leuke en leerzame workshops, ook toegankelijk als je kinderen niet op een SKSG-locatie zitten. Check de site voor meer info.

Wist je dat MoedersinGroningen.nl een hele leuke Facebookgroep heeft waar je makkelijk in contact komt met andere ouders? Even lid worden, is leuk!

In de volgende aflevering horen we weer een bijzonder verhaal. Met bewijs dat hoe heftig een gebeurtenis ook is: daarna gelukkig worden is niet makkelijk, maar ook niet onmogelijk.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op