7. Nana vertelt over haar gezin. Twee van haar drie kinderen hebben autisme. Rianne van SKSG beantwoordt: wat als je kind ineens weigert te eten?

Luister mee naar Nana. Ze vertelt uitgebreid over haar gezin met drie kinderen, waarvan er twee autisme hebben en onder andere daardoor veel extra zorg en aandacht vroegen. Inmiddels zijn ze in de twintig: Hoe heeft Nana de afgelopen jaren ervaren? Wat leerde ze? En hoe kwamen zij en haar partner door deze zware periode heen? Een optimistisch en ontroerend verhaal. Leerzaam voor iedereen en extra herkenbaar als je zelf te maken hebt met kinderen die extra zorg vragen.
Rianne, pedagoog bij SKSG, beantwoordt de vraag van een luisteraar: wat als je kindje van 1,5 ineens weigert te eten tijdens het avondeten? Een vraag die bijna elke ouder wel een keer gepresenteerd heeft gekregen. Geef je je kind dan iets anders te eten? Blijven ze net zo lang zitten tot het op is? Rianne heeft hele handige tips!
>>>SHOWNOTES<<<
SKSG geeft regelmatig leuke en leerzame workshops, ook over lastige eters! Handig als je nog meer wil weten! Bekijk voor meer informatie de site www.sksg.nl.
Check alle info over deze podcast op onze site www.warmnestdepodcast.nl Volg ons op Instagram, Facebook en/of Twitter.
En vergeet je niet te abonneren. 🙂
Wist je dat MoedersinGroningen.nl een hele leuke Facebookgroep heeft waar je makkelijk in contact komt met andere ouders? Even lid worden, is leuk! Op onze site www.moedersingroningen.nl vind je bovendien allerlei leuke uitjes in en om Groningen, maar ook columns en andere tips!

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op