6. Farzane is geboren in Iran en woont samen met haar zoontje. Ze vertelt hoe haar leven plots veranderde en hoe ze daar mee omging. Rianne (SKSG) geeft tips over ruziënde broers en zussen.

Farzane woont al een tijdje in Nederland, maar onlangs veranderde haar leven ineens. Ze besloot het heft in eigen hand te nemen en deelt hoe ze dat deed en welke levenslessen ze leerde, maar ook meekreeg van haar ouders. En ze spreekt haar toekomstdromen uit. Een prachtig verhaal van een sterke vrouw.

Rianne neemt ons mee in de wereld van ruziënde broers en zussen op basis van een ingezonden opvoedvraag. Handige tips weer!

>>>SHOWNOTES<<<

Farzane noem het bedrijf Van Hulley dat haar heeft geholpen met werk en studie. Hier vind je meer informatie over Van Hulley: www.vanhulley.nl.

Check alle info op onze site www.warmnestdepodcast.nl
Volg ons op Instagram, Facebook en/of Twitter.

En vergeet je niet te abonneren. 🙂

SKSG geeft regelmatig leuke en leerzame workshops, ook toegankelijk als je kinderen niet op een SKSG-locatie zitten. Check de site voor meer info.

Wist je dat MoedersinGroningen.nl een hele leuke Facebookgroep heeft waar je makkelijk in contact komt met andere ouders? Even lid worden, is leuk! Op onze site www.moedersingroningen.nl vind je bovendien allerlei leuke uitjes in en om Groningen, maar ook columns en andere tips!

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op