4. Nelleke vertelt over haar zoontje Wessel: hij overleed plotseling toen hij veertien maanden was.

Nelleke blikt terug op de dag dat alles veranderde en vertelt hoe het nu met haar gaat.

Het allerergste wat je als ouder kan overkomen, is dat je kind overlijdt. Het overkwam Nelleke en haar vriend. Nelleke vertelt over wat er gebeurde op de dag dat alles veranderde en hoe ze daarna haar leven opnieuw inricht en beziet. Wat ze leerde, wat niet. En geeft vooral mee: ik ben nog steeds moeder, alleen is mijn kindje hier niet.

Een ontzettend krachtig verhaal over verdergaan als alles even stopt. Over de liefde. Over mogen huilen en moeten lachen. Over gemis. Over de zon achter de wolken. En lieve Wessel.

>>>SHOWNOTES<<<

De opvoedvraag van deze aflevering vind je deze keer in aflevering 5 en gaat over zindelijkheid. Rianne beantwoordt de vraag: “Op welke leeftijd begin je met het zindelijk maken van je kindje?” De workshop die we daar noemen, vind je op de website van SKSG.

Check alle info op onze site www.warmnestdepodcast.nl
Volg ons op Instagram, Facebook en/of Twitter.

En vergeet je niet te abonneren. 🙂

SKSG geeft regelmatig leuke en leerzame workshops, ook toegankelijk als je kinderen niet op een SKSG-locatie zitten. Check de site voor meer info.

Wist je dat MoedersinGroningen.nl een hele leuke Facebookgroep heeft waar je makkelijk in contact komt met andere ouders? Even lid worden, is leuk!

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op